Kalender
Momenteel is de kalender leeg

Nieuws

Carnavals bingo

Carnavals bingo
Op zondag 20 februari hebben we een leuke carnavals bingo gehad. Alle kinderen hebben een leuke tas ontvangen met iets lekkers en een klein cadeautje erin. Er zat een speciale opdracht in de tas, waarmee je een extra prijs kon winnen. Isa was het mooiste verkleed en heeft iets lekkers gewonnen. De kinderen hebben allemaal hun uiterste best gedaan om er zo leuk mogelijk uit te zien, ze kregen allemaal een groot applaus. We hebben 2 rondes bingo gespeeld en er zijn leuke prijzen gewonnen. Met dank aan de Drie kronen die het snoep en de tasjes gesponseerd hebben. De hoofdprijs was een cadeaubon van de bioscoop. Gefeliciteerd aan alle winnaars.Het was een geslaagde bingo.

Heropening binnensporten

Heropening binnensporten
Gelukkig zijn in de persconferentie van afgelopen vrijdag enkele versoepelingen aangekondigd. Een van deze versoepelingen betreft het weer mogen binnensporten vanaf heden. Ook wij als TRB gaan vanaf maandag weer open. Er gelden wel nog enkele regels:Vanaf 18 jaar moet je een coroantoegangsbewijs (CTB) kunnen laten zien.Houd zoveel mogelijk afstand. Thuis de zwemkleding aandoen.Kleding meenemen in tas naar zwemzaal. Let op: omdat we toch proberen nog een examen te regelen MET kleding zwemmen!!De tijden gelden zoals voorheen:- Op maandag van 19.00 tot 20.00 uur.- Op dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur en van 19.45 tot 20.45 uur- Op dinsdag van 20.45 tot 21.30 uur gelegenheid om recreatief baantjes te zwemmen.

Sint en Piet

Sint en Piet
Dit jaar kreeg de TRB een telefoontje van Sint en Piet. Omdat ze alle Pieten nodig hadden voor het openen van de deur van de pakjeskamer in de stoomboot konden ze niet komen. Toch wilden ze de kinderen van de TRB iets lekkers bezorgen, om alvast in de stemming te komen. Voor de deur hadden ze twee grote tassen vol lekkers neergezet. Iedereen van de maandag en dinsdag 1ste uur een chocoladeletter en een snoepzakje. Allen een fijne Sinterklaas alvast en we hopen dat Sint en Piet volgend jaar zonder problemen weer naar de TRB komen.


Bericht 1 t/m 3 van de 1031 2 3 4 5 6 7 ... 35 »