Kalender
Momenteel is de kalender leeg

[Update] Grote Clubactie 2021

18 September 2021

Terug

[Update] Grote Clubactie 2021

Opbrengst Grote Clubactie 2021 is bekend!

Zoals bekend hebben we ook in 2021 deelgenomen aan de Grote Clubactie met als doel een betere voorbereiding bij hoogwater. Per verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 naar de vereniging. Door de grote inzet van enkele leden zullen we op die manier € 1056,96 bijgeschreven krijgen! Hiervoor danken wij natuurlijk de lotenkopers voor de steun aan de TRB. Tevens bedanken we de organisatie en de leden voor hun inzet. De leden hebben ondertussen als bedankje per 20 verkochte loten 5 euro ontvangen voor hun inzet. Vanwege de huidige sluiting konden we dit niet in het zwembad doen, maar waren we net zoals in 2020 genoodzaakt dit in een envelop per lid af te geven. Wij hopen weer snel in 2022 open te mogen gaan om iedereen weer in volle gezondheid te zien.

Het bedrag dat we opgehaald hebben, is gedeeltelijk al besteed. Zo hebben we onderhoud/ revisie laten doen aan de motor. Tevens hebben we de trailer laten repareren, voorzien van nieuwe banden. Er zijn nog wat kleine zaken die vervanging nodig hebben aan de trailer, die wat we nog verwachten dit jaar te kunnen doen. Daarnaast hebben we de nodige reddingsvesten opnieuw aangeboden voor onderhoud en keuring. Helaas zijn 4 vesten afgekeurd en op dit moment wordt onderzocht of we deze toch nog gekeurd kunnen krijgen na aanpassing of dat we helaas hiervoor nieuwe moeten aanschaffen.

Nogmaals dank aan iedereen voor de geweldige inzet, namens alle leden van de TRB!
Tegelse Reddingsbrigade gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor om ons beter voorbereiden op hoogwater. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.


Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.
Let op zorg dat de gegevens goed zijn ingevuld. Zonder een handtekening en een goed bankrekeningnummer kunnen wij er niks mee.

 

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Alle leden die 20 loten of een veelvoud verkopen krijgen van ons €5,- per 20 loten.


Terug