Kalender
Momenteel is de kalender leeg

[Update] Plus Verbeeten - Spaar Je Club Gezond

05 September 2021

Terug

[Update] Plus Verbeeten - Spaar Je Club Gezond

Dit jaar hebben we meegedaan aan de actie van Plus Verbeeten, als steun aan de TRB, zij stelden €12.500,- beschikbaar aan lokale verenigingen. In de periode van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021ontving de klant bij iedere 10 euro boodschappen een sponsorpunt. Bij speciale reclame artikelen werden extra sponsorpunten verdeeld. Deze punten kon de klant dan activeren op zijn gewenste vereniging. De actie is nu ten einde en alle sponsorpunten per vereniging zijn bij elkaar geteld en het bedrag is verdeeld. Deze week mochten wij in de winkel de cheque in ontvangst nemen. Door deze mooie actie heeft de TRB een donatie van €475,- gekregen. 

Dank alle klanten van Plus die punten aan TRB hebben gedoneerd!

 

 

 

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS Verbeeten van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS.

Koopt u niet bij PLUS Verbeeten in Tegelen, maar andere PLUS-vestiging, check even of je ons via plus.nl/sponsorpunten niet toch kunt sponseren.

Zo spaar je mee: 

• Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen (van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen) en bij geselecteerde actieproducten. 

• Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten. 

• Selecteer jouw club. Voer de unieke code in en activeer. 

• Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis. 

• Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Word clubsponsor van de week! Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt! Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club


Terug