Kalender
Momenteel is de kalender leeg

Corona update

14 Maart 2021

Terug

Het is helaas alweer een tijdje dat het zwembad gedwongen is gesloten en wij onze activiteiten niet meer mogen uitoefenen. Vanaf eind december 2020 moesten we vanwege Corona de laatste dinsdag van het jaar laten schieten. Het lesgevend kader en bestuur missen jullie!
Er is wel weer wat hoop. De regering heeft de regels voor zwemmen iets versoepeld, helaas nog niet voor ons. Op dit moment mag het zwembad alleen open voor kinderen tot en met 12 jaar in het kader van het zwem-ABC. Het betreft alleen het zogenaamd elementair zwemmen, lessen voor de diploma's junior redder en zwemmend redder van de TRB (en Reddingsbrigade Nederland) vallen hier dus NIET onder! Helaas voor ons. We houden wel hoop, omdat met deze eerste versoepeling de regering wel aangeeft dat zwemmen heel erg belangrijk is. 
In de tussentijd zijn we wel met allerlei zaken bezig:

  • overleg met gemeente en RedNed over de mogelijkheden binnen de geldende COVID19 regels
  • verder uitwerken van onze microsoft omgeving
  • veilig sportklimaat, gedragscode en VOG-aanvragen
  • Algemene ledenvergadering (12 maart via microsoft teams)

Op dit moment is een groepje bezig met het organiseren van een paasactiviteit, hierover heeft u afgelopen zondag een mail ontvangen.

Rond 26 maart zal de facturatie-ronde (na ALV) weer plaatsvinden, vanwege de sluiting van bad zal hier een reductie op plaatsvinden!

Hopelijk weer tot snel op het zwembad.


Terug