Kalender
Volledige kalender

Grote Clubactie 2019

09 September 2019

Terug

Grote Clubactie 2019

Na het grote succes van vorig jaar zullen we ook dit jaar weer mee doen aan de Grote Clubactie. Op maandag 9 en dinsdag 10 september zullen wij de lotenboekjes voor de Grote Clubactie uitdelen aan de leden. Let op: er mag niet eerder verkocht worden dan zaterdag 14 september. 

 

De bedoeling is dat iedereen langs de deuren gaat of ouders, grootouders en andere kennissen vraagt. Elk lot kost 3 euro waarvan 2,40 euro rechtstreeks naar onze club gaat. Met dit geld willen we een leuke activiteit organiseren voor de (jeugd)leden. De drie leden die meeste loten verkopen krijgen weer een leuke prijs van ons.
 

Iedereen krijgt een boekje mee. Als iemand een lot of loten wil kopen, dan graag alle gegevens laten invullen. Het gaat hierbij om een eenmalige machtiging. De lotnummer(s) staan daarna op het bankafschrift.

 

Iedere verkoper kijkt goed of alles is ingevuld. Als het bankrekeningnummer, vinkje 18 jaar en ouder, datum en handtekening ontbreken, kan dit niet ingevoerd worden en levert het de vereniging niks op en kan de koper niet meedoen aan de loterij.

Graag zouden we alle boekjes weer op 4 en 5 november terug zien waarin voor minimaal 1 lot de gegevens zijn ingevuld. Is het boekje vol en wil je een nieuw boekje? Geen probleem! Lever het volle boekje in en dan krijg je een nieuw.

Mocht je langs de deuren lopen en de mensen niet thuis zijn kun je deze in de brievenbus duwen. Schrijf op de achterkant hier jou naam en als verening "Tegelse Reddingsbrigade''

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen die 20 loten of meer verkoopt krijgt een voucher voor een 2de kaartje gratis bij: SnowWorld, Krazy Kangaroo, Bobbejaanland, Optisport en bij Masita.com het de 2de artikel gratis. Lees de actievoorwaarden op de voucher of op https://clubactie.nl/20-loten-voucher.html
Deze voucher zullen jullie krijgen jullie op het zwembad.

 

Ook is er een kidsclubpagina van de grote clubactie. Daar kun jij je inschrijven om mee te doen voor een landelijke wedstrijd wie de meeste loten verkoopt. Hier zijn mooie prijzen mee te winnen. https://clubactie.nl/Kidsverkoopwedstrijd


Terug