Kalender
Momenteel is de kalender leeg

Jeugdactiviteit

25 September 2022

Terug

Jeugdactiviteit

Afgelopen zondag 25 september hadden we een leuke activiteit georganiseerd door CLBW. Met de jeugd gingen we Tie Dye T-shirts maken.

Op een veld aan de Bakenbosweg kwamen we bij elkaar waar de kinderen twee T-shirts mochten maken. Allereerst werd door de organisatie voorgedaan hoe het moest, elastieken om de T-shirts en knopen maken. Vervolgens met de verschillende kleuren allerlei kleuren erop en wachten. De kinderen hebben zelf een T-shirt gekleurd voor de pauze.

Tijdens de pauze hadden we een door Plus Verbeeten en Lidl Venlo gesponsorde gezonde fruit en pakjes drinken. Nog wat ren-spelletjes hebben de kinderen gedaan en toen nog een T-shirt gemaakt. Ondanks plastic handschoenen hadden er toch enkele verfvlekken op hun handen.

Nu nog 24 uur wachten totdat de kleuren goed zijn ingetrokken. Dan mogen de knopen losgemaakt worden en kan het T-shirt gewassen worden. Om de wachttijd te verzachten kregen ze een zakje chips mee, die ze thuis konden opeten. De kinderen vonden het kei leuk en we zijn benieuwd of er dinsdag kinderen zijn die hun T-shirt aan hebben.


Terug