Kalender
Momenteel is de kalender leeg

Nieuwe maatregelen corona 19-10

15 Oktober 2020

Terug

Nieuwe maatregelen corona 19-10


Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn er een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus. Een aantal van deze maatregelen heeft er voor gezorgd dat we de manier waarop we les geven  hebben moeten aanpassen. Uiteraard willen wij als vereniging zorgen voor een veilige omgeving waarin onze leden en ons kader zo lang als dat op een verantwoordelijke manier mogelijk is kunnen blijven zwemmen en lesgeven.

Wat betekent dit nu voor ons als vereniging en voor jou als lid?
Helaas hebben wij moeten besluiten dat per direct alle lessen van het tweede en derde uur (19:45 - 21:30) op maandag en dinsdag komen te vervallen. Dit betekent dat alléén de lessen van het eerst uur (19:00-20:00) nog door kunnen gaan.

 

Voor alle leden die tijdens het eerste uur zwemmen, verandert er dus niets. Je komt nog steeds een paar minuten vóór 19:00 op het bad aan, je komt alleen naar binnen (zonder je ouders/verzorgers) en kleed je thuis al om. Na het zwemmen verlaat je het zwembad via de achterdeur.

 

We hopen zo snel als mogelijk onze lessen ook voor onze oudere leden weer te kunnen hervatten. Zodra dit mogelijk is, zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

 

Via deze link kunnen jullie de routekaart van de overheid vinden, zodat jullie nog eens kijken naar welke maatregelen er nu van kracht zijn.

 


Terug